/За нас
За нас2018-02-13T18:30:53+00:00

CrazyHands.bg е работилничка за ръчно изработени картички, декупаж, квилинг и още креативни лудорийки от хартийки. Целта ни е да ви помогнем да съчетаете удоволствието от това да се сдобиете или да подарите на любим човек нещо уникално, както и да ви помогнем вие бъдете креативни!

В нашия CrazyHands.bg блог ще намерите тенденции за ръчно изработени картички, декупаж, квилинг и много идеи за свободното време, които ще ви вдъхновят да развихрете въображението си и да запретнете ръкави!

Основател и човекът, с най-лудите ръце е Силвена Ралинова. Колегите и приятелите я наричат „същество от усмихнат тип“, защото за нея усмивката е най-важната движеща сила и винаги ще я видите широко усмихната.

Тя е от Русе, завършила е родната МГ „Баба Тонка“, има бакалавърска степен по Информатика и магистърска по Софтуерно инженерство. Зад гърба си има над 10 години стаж в ИТ сферата, през които обаче открива, че не математиката и компютрите са истинската й страст.

Мечтател, ентусиаст, упорит перфекционист, безкраен оптимист, креативна, неуморима и несломима, влюбена до уши в живота. Обича морето, планината, животните, космоса и звездите, истинските и неподправени хора, но най-много обича да твори с ръцете си и… колкото нескромно да звучи, е добра и в кухнята! 🙂

Вдъхновете се от нашите свежи идеи и бъдете уникални, развихрете въображението си и бъдете креативни – ние сме насреща!