За мен

CrazyHands.bg е работилничка за ръчно изработени картички, декупаж, квилинг и още креативни лудорийки от хартийки. С радост бих ви помогнала да се сдобиете или да подарите на любим човек нещо уникално и индивидуално персонализирано!

В CrazyHands.bg блога (очаквайте скоро обновена версия и на блога) ще намерите тенденции за ръчно изработени картички, декупаж, квилинг и много идеи за свободното време, които ще ви вдъхновят да развихрете въображението си и да запретнете ръкави!

Основател, и човекът с най-лудите ръце, съм аз – Силвена Ралинова. Колегите и приятелите ме наричат „същество от усмихнат тип“, защото за мен усмивката е най-важната движеща сила и винаги ще ме видите широко усмихната.

От Русе съм, завършила съм родната МГ „Баба Тонка“, имам бакалавърска степен по Информатика и магистърска по Софтуерно инженерство. Зад гърба си имам над 10 години стаж в ИТ сферата, през които обаче открих, че не математиката и компютрите са истинската ми страст. В момента живея, работя и творя в града под тепетата – Пловдив.

Мечтател, ентусиаст, упорит перфекционист, безкраен оптимист, креативна, неуморима и несломима, влюбена до уши в живота. Обичам морето, планината, животните, суинг танците, космоса и звездите, истинските и неподправени хора, но най-много обичам да творя с ръцете си и… колкото нескромно да звучи, забърквам интересни неща и в кухнята! 🙂

Вдъхновете се от свежите идеи тук и бъдете уникални, развихрете въображението си и бъдете креативни – аз съм насреща!