//, С твърди корици/Албум за снимки за кръщене „Лилава импресия за Валенсия“

Албум за снимки за кръщене „Лилава импресия за Валенсия“

Комплект ръчно изработен албум за снимки + кутийка за косичка и гривничка за кръщенето на Валенсия

Един прекрасен комплект в лилаво, поръчан ни от кръстницата на Валенсия, специално за нейния кръщелен ден. Албумът съдържа 5 вътрешни страници и две твърди корици с много джобове, които могат да съберат над 60 снимки. Към албума е изработена кутийка за косичката и гривничката на Валенсия от кръщенето. Кутийката има две разделения със сатенени торбички, в които да те да се съхраняват. Албумът и кутийката са поставени в голяма и стабилна кутия, която от вътрешната страна има специално място за снимка.

Още снимки на Комплекта ръчно изработен албум за снимки + кутийка за косичка и гривничка за кръщенето на Валенсия, може да намерите на нашата facebook страница.

Албумът може да побере над 60 снимки.

Размер на албума: 17 см. / 17 см.

Размер на кутийката за косичка и гривничка: 8 см. / 17 см.

Размер на голямата кутия: 26/ 19 см.

За автора:

Силвена е основател на CrazyHands.bg. Зад гърба си има над 10 години стаж в ИТ сферата, през които обаче открива, че не математиката и компютрите са истинската ѝ страст. Мечтател, ентусиаст, упорит перфекционист, безкраен оптимист, креативна, неуморима и несломима, влюбена до уши в живота. Обича морето, планината, животните, космоса и звездите, истинските и неподправени хора, но най-много обича да твори с ръцете си! :)

Вашият коментар